Home / Living Room Ideas / Masculine Details Stylishly Displayed in New York Penthouse

Masculine Details Stylishly Displayed in New York Penthouse

Hosted at. http://feedproxy.google.com/~r/FreshInspirationForYourHome/~3/_duEYF-hX-M/

Reclaimed wood was used to dress up the walls, as well as the kitchen counter, creating a fascinating result. By exposing the brick walls, a stylishly raw living environment was created. natural light floods the apartment via dark-framed windows and bounces off the remaining white walls. The stair leading up to the private area was stripped to its raw steel finish, maintaining the same overall design concept. Photographed by Alan Tansey, the home was designed in detail to offer its owners a simple and stylish entertaining environment. The bathrooms were not forgotten: the blue, white and grey master bath placed under a skylight reinforces the connection to the outdoors, while the guest bath shower is lined with textured slate and showcases a floor clad in striped Moroccan tile.

You're reading Masculine Details Stylishly Displayed in New York Penthouse originally posted on Freshome.

The post Masculine Details Stylishly Displayed in New York Penthouse appeared first on Freshome.com.

About @admin

Check Also

Living Room Charming Modern Home

Charming Modern Home Extension Re-Shaping Socializing Opportunities

Hosted at. http://feedproxy.google.com/~r/FreshInspirationForYourHome/~3/EtKkb04bBv4/

Extending a home to fit current needs is not to be taken easily. A modern home extension requires planning for future use and using what already exists to support that. An exemplary proof is Casa ATT by Dionne Arquitectos, a home in Puebla, Mexico, that was re-designed by the architects as a fuller, more nurturing collection of spaces. In their successful effort of renewing the outline of the house, architects integrated the new structure into the familiar floor plan by “generating clear transitional environments discovering visual axes and circulation leading to the new spaces.”

Plenty of socializing areas bring the family together: the new open social space, terrace and guest bedroom complete the necessary space and helps better organize the interiors. In addition, the terrace overlooking the garden connects the original volume with the new additions. In these photos captured by Patrick López Jaimes, the layout looks beautifully put together. From the front, the house looks private and once you step inside, details flood your design-hungry mind. According to the architects, “ATT House is a house in which a clear spatial harmony lives through environments that invite habitation.”

What do you think about this modern home extension? Can this home inspire you to extend your own piece of heaven? mo

 

The post Charming Modern Home Extension Re-Shaping Socializing Opportunities appeared first on Freshome.com.


Leave a Reply